Hellasguidens blogg

Hellasguidens blogg

Smått og stort fra Hellas

Tips og forslag, minner, morsomheter og meninger.

Du kan også følge meg på twitter: @KyriaT

To do, or not to do

VIKTIG!Opprettet av KyriaT lø., oktober 31, 2009 21:07:46

ALLE kan lese innlegg og kommentere dem på Hellasguidens blogg, uten å være registrert. Så er du kun interessert i det, så behøver du strengt tatt ikke registrere deg. Men det er jo hyggelig om du vil da!

NB: Det er en selvfølge at alle viser god folkeskikk, har et rimelig anstendig språk, og holder seg til det denne bloggen skal handle om, nemlig Hellas. Kommentarer (og eventuelt innlegg) som har karakter av spamming, trolling eller på annen måte plager andre, vil bli slettet, uten forvarsel.

smiley

Hva du kan gjøre som bruker:

Du kan opprette egne innlegg. Det gjør du ved å klikke på "Opprett nytt innlegg" øverst til høyre på siden. Da skriver du inn Emne (tittel) og velger Kategorien innlegget hører under. Har du et spørsmål, så bruk kategorien "Jeg har et spørsmål...", da er du garantert å få svar. Resten burde være selvforklarende, eller? Jeg forbeholder meg retten til å endre kategorier på alle publiserte innlegg.

Du kan kommentere innlegg skrevet av deg selv eller andre. Det gjør du ved å klikke på "Kommenter" nederst i hvert innlegg.

Du kan dele et innlegg på profilen din på Facebook, LinkedIn, MySpace og Twitter. Bare klikk på "Share" nederst i innlegget så burde resten gå av seg selv!

Svært viktig: Hvis du legger inn bilder er du selv ansvarlig for at du har de nødvendige rettigheter for bildet, og tillatelser fra eventuelle personene på bildet. Det er ikke ALLE som synes det er greit å ha trynet sitt på internett...


Hva du ikke kan gjøre som bruker:

Du kan ikke slette kommentarer og innlegg. Dette er noe jeg forbeholder meg retten til, mest fordi jeg er engstelig for at noen skal slette noe som ikke bør slettes.

I utgangspunktet kan du dessverre heller ikke redigere kommentarer og innlegg, av samme grunn som ovenfor. Du kan be spesielt om midlertidig eller permanent tilgang til redigering, dersom du synes du har behov for det.


Lurer du på noe mer teknisk, så sjekk her.


Lykke til!

smiley

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tillatt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tillatt.